Events

Ett Bord er perfekt for små, intime og eksklusive arrangement som forretningsmiddag, lunsj, produktlansering, middagsselskap, bursdag, barnedåp, bryllup, konfirmasjon, sommerfest og julebord.

Det er plass til 24-28 ved hovedbordet og plass til 12  ved chef´s table. For hele restauranten er min. pris 30 000 for ukedager og 35 000 for fredag og lørdag. Alle gjestene må ha likt antall retter. Det er også mulig å bare booke hovedbordet og la andre gjester booke seg inn på chef´s table. Da blir prisen noe lavere.

Lengre åpningstid er mulig til en noe høyere pris.

Frokost -og lunsj arrangement: Frokost fra kl. 09:00-11:30 og lunsj fra kl. 12:00 eller etter avtale. Det vil være mulig å for arrangør å komme inn en time før start for opprigg.  Minimum 10 000 for frokost og 15 000 for lunsj.

Ta kontakt på velkommen@ettbord.no for å skreddersy ditt arrangement!