Meny/Menu

Lunsj fra kl. 11.30

DAGENS SALAT 145.-
DAGENS SUPPE med surdeigsbrød 145.-
DAGENS SANDWICH 145.-
BRAISERT STORFEKJØTT med potetpuré og rødvinssaus (m, sl)  145.-
NACHOS med kjøtt, tomat, ost, rødløk, bønnekrem, jalapenos (e, m, h)   135.-
CONFITERT FISK med asparges, sitron og het saus (m, f)  145.-SURDEIGSBRØD fra ILLE BRØD surdeigsbakeri med aioli (h, e)  55.-CHILINØTTER (man)  75.-
OLIVEN  65.-
NØTTEMIX  med rosiner og tørkede frukter 75.- (man, h)
SJOKOMOUSSE med olivenolje og maldon salt (e, m)  125.-

FOR TØRSTEN
FARS økologiske eplemost  55,-
Hylleblomst  55,-
Tøyen Cola  45,-
Purezza still water stor 10.-   Purezza sparkling water stor  30.- liten 25,-Økologisk kaffe/koffeinfri  44.-
Te: spør vert/vertinne om utvalg. 44,-
Alkoholfri øl 50.-
Økologisk fatøl fra Eiker ølfabrikk: 75,- spør vert/vertinne om utvalg.

ALLERGENER
melk: m – egg:  e – hvete: h – sennep: se – selleri: sel soya: so – mandler: man – fisk: f  – skalldyr: skd

Middag fra kl. 16.00

Vi serverer småretter eller delingsretter, og vi anbefaler 3-4 retter per person til middag.  Du kan velge rettene selv, eller be be om Chef´s Choice hvor kjøkkenet komponerer en smaksopplevelse som varer til du er fornøyd! Rettene kan tilpasses allergier.

FRA GÅRD TIL BORD
CARPACCIO med friterte kapers, tomater og parmesan (e, m, se)  145.-
QUICHE  med egg 64, spekemat, ost og rødløk (h, e, m, se)  135.-
NACHOS med kjøtt, tomat, ost, rødløk, bønnekrem, jalapenos (e, m, h)  145.-
DAGENS SPEKEMAT spør vert/vertinne om typer  155.-
FYLTE PIROGER med stekt storfekjøtt, løk og grotteost fra Hitra (m, h)  125.-
BRAISERT STORFEKJØTT med potetpuré og rødvinssaus  (m, sl)  145.-
STEKT BIFF med estragonmajones og grillet sitron (e) 150.-
SVINESPYD  med gnocchi, syltet løk og tomat ( sel, e, h, m)  145.-

FRA HAV TIL BORD
SASHIMI med kveite, ørret, mango, agurk  og soyakaviar (f, so, m)  145.-
PANNESTEKT FISK med agurk og vinagraitte (f, m)  155.-
CONFITERT FISK med asparges, sitron og het saus (m, f)   145.-
RØSTIPOTET med klippfisk, pepperot og rømme (fi, m, e)  145.-

FRA JORD TIL BORD
AGURKSALAT med rødløk, pisket rømme og chiliolje (m)  75.-
TOMAT- og FETASALAT med kapers og basilikum (m)  95.-
BETEPARTY med nøtteblanding og røkt rømme (m, man)  95.-
FERSK VÅRRULL, mandler, purreløk, gulrot, chutney (ma, ses)  95.-ASPARGESBØNNER med løk  85.-
PIMIENTOS DE PADRÓN – frityrstekte små, grønne paprika fra Spania  85.-
DIRTY FRIES med reven ost, chilimajones, urter og rødløk (m, e, se)  95.-
STEKT GNOCCHI med chilimajones, aioli og reven ost (h, e, m, se)  125.-
HASSELBAKTE GULRØTTER med mandler, ost og brunet smør (m, man)  85.-SURDEIGSBRØD fra ILLE BRØD surdeigsbakeri med aioli (h, e)  55.-
OLIVEN  65.-
NØTTEMIX  med rosiner og tørkede frukter (man, h)   75.-

SØTT OG GODT
DAGENS OSTER med aprikoskompott og brødchips (m)  155.-
SJOKOMOUSSE med olivenolje og maldon salt (e, m)  125.-
SITRONTERTE (h, e)  115.-
DYRKET.NO: skogsbær på en myk seng av marengs og lakrisjord (man, e, m)  125.-
AMANDINEKAKE med dagens sorbet (e, h, m, man)  125.-

FOR TØRSTEN
FARS økologiske eplemost  55.-
Hylleblomst  55.-
Tøyen Cola  45.-
Purezza still water stor 10.-  Purezza sparkling water stor  30.- liten 25.-
Økologisk kaffe/koffeinfri  44.-
Te: spør vert/vertinne om utvalg  44.-
Alkoholfri øl  50.-
Økologisk fatøl fra Eiker ølfabrikk Blonde: 75.- spør vert/vertinne om utvalg  125.-

ALLERGENER
melk: m – egg:  e – hvete: h – sennep: se – selleri: sel
soya: so – mandler: man – fisk: f  – skalldyr: skd

ÅPNINGSTIDER
Mandag
16.00-00.00
(kjøkkenet stenger 22.00)
Tirsdag – lørdag 11.00 – 00.00

Kjøkkenet er stengt mellom 15.30 og 16.00 for omring til middag.
Velkommen!