Vår Filosofi

SOCIAL DINING I VIKA – SMÅ RETTER MED STORE SMAKER!

En utsøkt blanding av mange små retter med store smaker står på tastingmenyen både til lunsj og middag. Til middag er utvalget større. Du kan velge mellom storfekjøtt, kylling, villfanget fisk og mange gode vegetariske retter. Menyen kan du bestemme selv eller velge Chef´s choice hvor kjøkkensjefen har komponert en god matopplevelse for deg. Rettene egner seg godt til deling, som gjør dem perfekte for Social Dining konseptet Ett Bord har blitt så kjent for. Rettene endrer seg hver gang det kommer nye råvarer inn på kjøkkenet. Nytt også for høsten er den hyggelige matbaren inngangspartiet, et fint sted å ta seg et glass og noe godt å spise. Book plass ved bordet her.

Alt du får servert på Ett Bord er basert på de beste sesongbaserte økologiske råvarene fra lokale gårder og produsenter. Vi er veldig stolte av ha mottatt Debios valørmerke i Gull 3 år på rad, som står for en matservering på over 90 prosent økologisk. Vi får inn hele dyr fra bøndene og alt på dyret brukes for å oppnå så lite matsvinn som mulig.

Du kan også leie Ett Bord til businessmiddager, lanseringer, bursdagsfeiring, små intime bryllup, barnedåp og konfirmasjoner. Det er også et perfekt sted for julebord. Ta kontakt på velkommen@ettbord.no for mer informasjon.

Velkommen!