Våre leverandører

Ett Bord satser på så mye kortreist og økologisk mat som mulig og vi er heldig som får samarbeider med dyktige bønder og leverandører i området rundt Oslo.

Horgen gård

Heinrich Jung

Hovelsrud gård

Dyrket 

 

Heinrich Jung  holder til på gården sin i Solørbygda Arneberg mellom Kongsvinger og Elverum. Han er utdannet diplomingeniør fra Tyskland, men  i 1997 kjøpte han gården i Solør, som han 1999 la han om til biodynamisk drift. Gården er er på 120 dekar, men med forskjellige teiger den forpakter strekker den seg på til sammen over 600 dekar. Heinrich driver svært allsidig med rundt 350 utegris, 11 ammekyr, 10 hest, 100 daa grønnsaksproduksjon (brokkoli, gulrøtter, blomkål) og 100 daa kornproduksjon (bygg og havre). Kornproduksjonen er for det meste til dyrefor.

Horgen gård drives av familien Qvale og ligger i Nes på Romerike. Gården har vært økologisk siden 1989 og er spesialisert på kjøttproduksjon med beitende storfe av rasen Aberdeen Angus siden 1999. Dyrene spiser kun stråfôr som gras, halm og silo. Derfor har de et relativt høyt innhold av fettsyren omega3 og mindre av fettsyren omega6.